fredag den 22. august 2008

Kursus på SAM


Minialbum : Mit Danmark rundt
Mangler du lige albummet om Danmark ? Er du fascineret over hvordan andre bruger Quickutz og vil gerne være med på noderne? Er du bare interesseret i at prøve noget anderledes? Og tør du være med på Stinne Krogh og Rikke Næhr's første scrap a mania kursus….Vi har lavet et nyt album der hedder Danmark Rundt – som tager udgangspunkt i de nye Danmarks dies, der kom tidligere på året. Vi tager på visit i forskellige byer i Danmark, og du får selv mulighed for at sætte dit eget præg på hvordan lige dit album skal se ud og hvilke billeder du vil sætte i det senere. Vi har samtidigt puttet en masse Tim Holz detaljer i også. Der vil være overraskelser under kurset. Kurset er begrænset til 22 personer, og koster 200 kr.Du skal selv medbringe Lim og en X-et klistemærkemaskine og en skæremaskine. Du må forvente at du ikke når at lave hele albummet færdigt på kurset, men du får alle materialer, og manualer så du kan gøre det færdigt hjemme eller senere på scrap a mania.
Dette er en teaser til Stinnes og mit kursus... håber at se jer...........

4 kommentarer:

Mette Jensen sagde ...

Jubii - jeg har fået plads på kurset. Jeg glæder til at se hvad I har fundet på.

Stine66 sagde ...

KANON spændende ser det ihvertfald ud !

Annika sagde ...

Glæder mig SÅ meget til at skulle lære i morgen tidlig :)

Tja, desværre bliver resultatet næppe SÅ gennemført, men er sikker på at det bliver lærerigt og med masser af inspiration :D

Annika sagde ...

Tak for kurset.
Var imponeret over så mange små lækre dele der var med, og glæder mig meget til at få lavet albummet færdigt "engang" (snarest).

Dejligt med 2 så dygtige personligheder som lærere.