mandag den 3. december 2007

Et lille pip fra mig...

Hmmm, jeg er ikke sikker, på det jeg liiige har gang i. Det er jo så moderne med egen blog, så nu tror jeg også at jeg vil forsøge.

Mit navn er Rikke, jeg er 36 år, har en skøn mand der hedder Eik og to dejlige drenge. Der er Magnus på 6 1/2 og Rasmus på knapt 4 år.

Min helt store hobby er scrapbooking, som jeg startede med i maj 2006. Jeg skal indrømme, at da jeg første gang hørte om det fra min veninde, som oven i købet valgte at hive mig med ind og se det, ikke var heeelt sikker på at det var mig....

...det var det så, jeg var helt solgt, da jeg først kom i gang.

Jeg arbejder som grafiker, og sidder foran skærmen hver dag (som jeg også gør nu). Alt bliver lavet på computer, så da jeg lige pludselig havde muligheden, for at kreere noget af rigtige materialer, var jeg solgt. Jeg viste slet ikke at jeg havde savnet det, det er jo ikke noget jeg har lavet siden min læretid.

Nu har jeg så begivet mig ud i, at lave kort også. Så i år får alle vores venner og familie så hjemmelavet julekort, hvilket jeg selvfølgelig så håber på, at de sætter pris på.

2 kommentarer:

piabau sagde ...

Tillykke med din blog, det er en blog jeg vil besøge igen, flotte ting du laver

Else sagde ...

Velkommen på blogvognen.

Fantastisk flot bog du har lavet, og lækre kort. Du er jo helt vildt fantastisk til PP'er, så bare op med nogle flere af dine lækre ting.